3 reaktioner på ”Jag har blivit hackad!

 1. Men Gud! Varför gör människor sånt… det var jag som skrev till dig tidigare idag angående hästen och ponnyn!

  Kontakta mig gärna via mejl under tiden!

  Gilla

 2. Din tävling om att vinna ponnyn är den på riktigt? Tänkte eftersom du gjort en ny fb sida där det av en kommentar vilket jag tycker tyder på det ifall du inte haft flera tävlingar? Om så fallet, att man kan vinna en ponny. Hur tänker du då?
  Hur vet du att de som vinner ponnyn har plats, tid, kunskap och möjlighet att ta hand om en häst?! Vissa kanske vill vinna för att sälja vidare och på så vis tjäna pengar. Visst en häst kan hamna i orätta händer även vid ett köp men jag betvivlar att risken är i närheten så stor. Ponnyn var söt men jag är inte med och tävlar om den till min häst/ridtokiga 7-åring

  Gilla

  1. Hej.
   Givetvis är tävlingen på riktigt.
   Det spelar väl ingen roll om jag säljer en ponny eller lottar ut den, jag kan aldrig försäkra mig om att den kommer rätt.

   Givetvis är tävlingen på riktigt! Men jag jobbar just nu med att få tillbaka min Facebook.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s