Kompetent bevis för att köra häst i ekonomisk verksamhet 

Idag fick jag mitt kompetent bevis för att köra häst i ekonomisk verksamhet 👌🏽👍🏽

Nu ska jag bara registrera mig som transportör på Jordbruksverket och så är det klart. Det ska inte finnas en enda sak som myndigheterna kan sätta dit mig för denna gången utan jag ska bara köra upp alla papper i ansiktet på dom 😜

4 reaktioner på ”Kompetent bevis för att köra häst i ekonomisk verksamhet 

   1. Inte vet jag, det faktum att du lät bli att redovisa dina intäkter och visar en stolthet över hur du så lätt slapp undan? Det var liksom mer vinning för dig att sitta i fängelse än att bokföra och deklarera enligt lag, varför kommer du att bokföra enligt lag denna gång? Eller varför ska man tro att du kommer att göra det?

    Gilla

   2. Nu var jag ju 18 -20 år när detta hände och det var inget som hände igår. Brottet begicks 2009 och jag greps 5 år senare november 2013. Dessutom så slapp jag inte undan då jag satt 1 år av mitt liv i fängelse för det. Jag kommer inte behöva sköta någon bokföring eftersom jag inte kommer att driva ett företag längre. Men företaget jag kommer vara anställd på kommer med all säkerhet att sköta sin bokföring exemplariskt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s