Att inte kunna äta

Allt efter operationen har verkligen gått över förväntat och jag är extremt rörlig. MEN, jag kan inte äta. Det hela började igår när jag tog ett twix och det smakade värre än något annat jag någonsin stoppat i munnen. Jag tänkte att det var fabriksfel men efter en stund så insåg jag att allt jag stoppade i munnen smakade lika illa. Fram kom Google doktorn och tydligen så kan det bli så av antibiotika. Det har aldrig hänt mig innan och är väldigt ovanligt men det ska försvinna i samband med att man slutar äta antibiotikan så det är bara att stå ut. Förhoppningsvis så går jag ner två kg för oradagrant så kan jag inte äta något. 

Att sova gick sådär inatt. Jag var ju så sjukt trött innan men nu är jag ju återställd och det är jobbigt att ligga med benen i högläge och bara kunna ligga på rygg men det kommer ju bli bättre med tiden.

Har inte så mycket mer att säga nu. Ligger ju här på mitt hotellrum och kollar serier och absolut ingenting mer. 

2 reaktioner på ”Att inte kunna äta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s