Korrigering av bukplastik, Prag 

Imorse flög jag till Prag för att göra en korrigering på min bukplastik som jag gjorde här i somras. Ni som vill läsa den får kolla inläggen som var i slutet av juni / början av juli förra året för det är så många så jag kan inte länka alla. 

I det stora hela så är jag nöjd men det finns alltid saker att förbättra så då tänker jag göra det. Jag fettsög även dubbbelhakan och till min stora ångest så ska jag även göra om det. Resultatet blev något ojämt så han måste ta lite på högersidan. Att fettsuga hakan är inte problemet, ångesten är över den fula ”mössa” jag måste ha på mig dygnet runt i 2 veckor efteråt.

Bukplastiken iallafall, det som är det huvudsakliga ämnet. Det är lite som ska jämnas till där, framförallt på sidorna. Ingreppet är betydligt mindre än det förra ocj jag hoppas verkligen att han inte behöver öppna ”hela” vägen utan bara på 3 ställen. Men det får vi se imorgon. Med tanke på att jag bara har 1 natt på kliniken och inte 2 som sist så bör ju ingreppet vara betydligt mindre än det förra. 

Jag förstår att ni vill se bilder, och jag har bilder men jag vet inte om jag ska dela med mig av dom..

Nej nej, jag håller dom för mig själv. Den enda bilden ni får är denna. Den är på mig och det speglar förväntat resultat 😜 jag bjuder förmodligen på fler bilder imorgon.. 


Och ja, när ni ser bilden så tänker ni ”men den ser ju platt och perfekt ut” men så är inte fallet. Ni får bilder i dagarna så kommer ni förstå…

Operationen är kl 10 imorgon men jag uppdaterar innan dess.

Ni som vill kan följa mig på snapchat där jag kommer snappa så mycket det går från operationen kliniken etc. Min snap är Maddeelhanafi 

2 reaktioner på ”Korrigering av bukplastik, Prag 

  1. Hej Madde , vilken typ av bukplastik har du gjort? Tänker på den som är lite mer omfattande där musklerna dras ihop om du förstår vad jag menar..lycka till!! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s