Det börjar dra ihop sig 

47 dagar kvar tills jag börjar sälja hästar igen, det är snart! Jag har hela tiden tyckt och tänkt att ja men det är ju gott om tid men nu börjar jag känna mig lite småstressad för det är ju faktiskt en hel del saker som ska på plats innan. Dessutom så har jag en mycket viktigt grej att göra på torsdag, som jag tyckte för några månader sedan att jag hade planerat in så jävla perfekt tidsmässigt men nu önskar jag att jag gjort det för en månad sedan. Men det är lite typiskt mig, allt ska alltid ske i ordagrant sista sekund. Vad jag ska göra ska ni såklart få veta men det får ni veta imorgon. 

Jag har ev hittat en anläggning där jag kommer driva verksamheten från men inget är klart så jag håller lite på det tills vidare. 

Ha en fin kväll. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s