Nu är det som såhär

Nej, jag har inte slutat blogga. Det är bara så att jag har ett sjukt enormt jävla tråkigt liv just nu och inget vettigt att skriva om. Jag vill skriva om vad jag gör på dagarna, om hästar, hästhandel och allt däromkring men eftersom mitt liv är på ”paus” nu så har jag inte så mycket ett säga. 

Det är bara 59 dagar kvar av näringsförbudet och sen.. sen ska jag både sälja hästar o blogga om allt igen.

Jag håller just nu på att förbereda allt inför den 9 april så jag kan köra igång direkt. 

Jag har en operation i Prag om ett par veckor jag kommer skriva lite om så småningom. 

Jag har börjat hänga lite på instagram igen där heter jag Madeleineelhanafi och vill ni följa mig på snapchat så är det Maddeelhanafi

Vi hörs snart 😘

11 reaktioner på ”Nu är det som såhär

  1. Jag har ingen aning om vad du pratar om. Jag har inte sålt några hästar i Sverige på 3 år och är sedan en tid tillbaka bosatt utomlands. Uppgifter vilket kan styrkas på Skatteverket. Ett näringsförbud gäller dessutom enbart nationellt.

   Gilla

  2. Skriver ner vad offentligt? Näringsförbudet är endast nationellt och jag är sedan länge tillbaka bosatt i Belgien. Alltså kan jag handla med hästar där utan att det påverkar mitt svenska näringsförbud.

   Gilla

   1. Att du handlar med hästar i Belgien? Eller varför du inte gör det – varför har du skrivit dig i Belgien och samtidigt väntar på att näringsförbudet ska gå ut i Sverige när du kan köra på direkt i Belgien? Varför bor du i Belgien om du ska idka näring i Sverige om ca 50 dgr? (antar att man måste vara skriven i Belgien för att få näringsrätt där, därav min slutsats att du är skriven där när du säger att du kan handla med hästar i Belgien)

    Gilla

   2. Jag har inte sagt att jag handlar med hästar i Belgien, däremot har jag sagt att om jag vill så kan jag som bosatt i Belgien handla där om jag hade velat då näringsförbudet endast är nationellt.
    Att jag kan och att jag gör är inte samma sak docka
    Det stämmer jag är skriven och bosatt i Belgien sedan en tid tillbaka. Anledningen är helt enkelt för att det är där jag velat bo. Planen har alltid varit att flytta tillbaka till Sverige när det svenska näringsförbudet försvinner och starta upp en verksamhet där men det finns ingen anledning för mig att flytta tillbaka till Sverige förrän i April.

    Gilla

  1. Alltså, ett näringsförbud gäller inte specifika kategorier. Om du undrar om jag får ha hundar så absolut får jag ha det, det har inget med ett näringsförbud att göra. Ett näringsförbud innebär att jag inte får lov att driva näringsverksamhet (företag). Jag kan tex inte driva en kiosk, eftersom jag har näringsförbud. Jag kan heller inte köpa och driva en bensinstation om jag skulle vilja det, eftersom jag har näringsförbud. Däremot så kan jag arbeta både i kiosken och bensinstationen såvida den inte ägs av en närstående.

   Gilla

 1. Hej jag vet att detta inte har med inlägget att göra, men när du satt Ringsjö anstalten låste dom in er på rummen på natten eller ni kunde gå fritt på avdelningen hela natten?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s