Jag behöver inte gömma mig bakom en mask

Att gömma sig bakom en mask anonymt är fegt! Igår blev jag både ombedd att köpa mig en egen och att dra åt helvete. 

För det första, jag behöver inte dölja mig bakom med mask. Såhär ser jag ut och jag står för det ja säger.

Jag behöver heller ingen bekräftelse eller 15 minuter i strålkastarljuset, jag vet redan hur bra jag är. Men du däremot gör allt för att kasta sörja på Märtha och alla andra gömd bakom en mask, för utan den är du ingenting. Jag delar många av dina meningar och åsikter och jag har då inget ont att säga dig.. men… Om du inte är människa nog att stå för dina uttalande så säg inget alls! En vuxen man i 50 års åldern jag säger då det …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s