Grundaren bakom Silverbjälke blogg har suttit i fängelse 

Igår bloggade jag ut om vilka grundarna var bakom Silverbjälkes blogg och det var mycket delade meningar med det. Diskussionerna vände plötsligt mot mig och att JAG var kriminell, att JAG suttit inne och att JAG var dömd för bokföringsbrott och att JAG var en sådan jävla dålig människa eftersom jag inte bokfört. Och bara genom att jag var dömd för bokföringsbrott så var min pålitlighet lika med 0%. Då undrar jag, gäller det alla som har suttit inne eller det gäller bara mig?

För vad ni inte visste var nog att en av grundarna bakom silverbjälke själv är dömd betydligt fler gånger än mig och även hen för grovt bokföringsbrott!

Tydligen så var det hela världen att jag var dömd och att jag var en sådan dålig människa, och det skulle inte förvåna mig om det nu helt plötsligt är OKEJ att ha suttit inne, att det är OKEJ att vara kriminell bara för att det gäller silverbjälke?

2007 blev hen dömd för grovt bokföringsbrott där hen fick 1 år 2 mån i fängelse. Efter det är hen dömd inte mindre än 4 gånger till, senast år 2014. Dock för skitsaker, men endån.

(Bilden är tagen från Lexbase och det är OFFENTLIGA handlingar)

Det är lustigt hur det är okej när vissa begår brott men inte andra!
Jag förstår ju att det kommer att komma mängder med dumma kommentarer på fb efter detta inlägg, men det är okej. Om inte ni hade talat om för mig hur oärlig jag är och hur bra silverbjälke är så hade jag aldrig behövt plocka fram denna infon för att visa er att vi är av precis samma skrot och korn!

Vi är båda ”oärliga” människor dömda för brott genom att inte ha bokfört och Gud vet inte vad…

P.s den enda lilla detaljen (skillnaden) är att jag står för vad jag gjort och min åsikt, det borde fler göra istället för att gömma sig bakom en mask 😜

Uppdatering

Jag missade visst en liten detalj, lexbase har inte med allt men om man grävde lite så hittade man att hen faktiskt var dömd för betydligt värre brott tidigare. Ja bilderna får tala för sig själv..


Mmm… tummen upp på silverbjälke! Hen är mer kriminell är jag någonsin kommer bli👌🏽👍🏽

2 reaktioner på ”Grundaren bakom Silverbjälke blogg har suttit i fängelse 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s