6 månader i frihet 

När jag vaknade i morse så insåg jag att det är exakt 6 månader sedan jag vandrade ut från anstalten Ystad. Och inte nog med det, idag går även min villkorliga frigivning ut och det är drygt 4 månader kvar tills jag kan börja handla med hästar igen.

Idag är alltså en bra dag 🙂

Jag har haft dåligt med tid till bloggen men ska försöka smita in med inlägg lite oftare. Det blir ju en helt annan sak när den 9 april kommer och näringsförbudet går ut för då kan jag ta med er på alla mina resor och påhitt men just nu kan jag inget annat än att simma lugnt.

Jag och Doris ger iallafall tummen upp på denna dagen 👍🏽

En reaktion på ”6 månader i frihet 

  1. Det var förmodligen några av de lättaste stegen i ditt liv när du gick ut från Ystad.
    Både du och Doris ser nöjda ut med dagen;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s