Intressekoll 

Intressekoll! Till våren kör jag igång med mitt företag igen och kommer då börja att handla med såväl hästar som ponnyer. Finns det någon som är intresserad av att ta emot försäljningshästar? Jag är alltså inte intresserad av att stalla upp mina kommande hästar hos någon och betala stall hyra utan det kommer att funka på det gamla traditionella sättet via ”kommission”, så som jag alltid har arbetat. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som kanske vill börja handla eller redan handlar men som inte har råd att själv köpa in hästarna. 
Vid intresse maila till Madeleineelhanafi@outlook.com

2 reaktioner på ”Intressekoll 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s