Anstaltens gym och bibliotek 

Vi hade ett ganska så bra gym på anstalten Ystad. Ja om man jämför med anstalten Ringsjön som inte alls hade något gym. Men jämfört med ett vanligt gym så var det klart skit. Gymmet var öppet så vi kunde använda det när vi ville på dagarna. Det fanns basic saker som löpband, cykel och sådant shit. Jag var ingen flitig användare där inne direkt …

Bilden är tagen in på anstalten Ystad 


Vi hade även ett bibliotek som var öppet 1gång i veckan och hon som arbetade i biblioteket var superbra för dom böckerna som inte fanns tog hon oftast med till gången efter. Ja inte för att jag var någon fantom läsare men endån.. 

En reaktion på ”Anstaltens gym och bibliotek 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s