Var man söker på dömda

Jag har fått många förfrågningar sedan mitt inlägg igår om vart man kan se om någon är dömd. Jag använder mig av sajten www.lexbase.se. Där kan man enkelt söka bara via namn om någon är dömd och även då fram hela domen. Man kan även söka på platser tex om jag slår in min gata så kan jag se vilka som är bosatta på min gata som är dömda. 

Sidan får 10 utav 10 möjliga stjärnor av mig 🌟. 

En reaktion på ”Var man söker på dömda

  1. Den listar även prickade läkare.Nog så viktigt idag med en massa prickade läkare som inte en enda tillsynsmyndighet tycks ha koll på.Vart f.. är egentligen vårt land på väg?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s