Vad i helvete är detta??????

Jag vet INTE vem det är som sprider falska rykten men jag svär om jag hittar dig så ska vi prata om ett och annat!!!!!

Innan ni öppnar era käftar så se till att ni talar sanning! Detta är TREDJE gången på en vecka jag hör att JAG ska börja handla med hästar tillsammans med en människa jag varken känner eller gillar!

Denna kommentaren kom innan idag på min blogg 

Vem i helvete är det som sprider falska rykten???

Jag känner INTE Micke och jag har aldrig gillat honom! När TV4 började sända alla tv programmen med honom så stängde jag faktiskt bara av tvn!

Jag har en gång runt 2010 träffat på honom en eftermiddag under ett räddningsarbete då en häst fastnat i ett dike. Nästa gång jag träffade honom var runt julen 2014 då djurambulansen hade omhändertagit en massa travare och jag via en anställd där fick en av travarna. När jag hämtade travaren så fanns han på plats och jag träffade han i ca 5 minuter. Det är den enda kontakten jag haft med honom i mitt liv och allt jag haft med honom att göra. Så den som sprider dessa rykten som jag nu hört via 3 olika håll kan komma och ta det med mig personligen om du vågar!

Ja,  jag var nyligen på Irland och kollade på ponnyer. Jag var dock enbart med en vän till mig då jag har näringsförbud och inte handlar med hästar just nu. Jag kommer börja handla igen i April 2017. Min vän som INTE är Micke köpte några ponnyer. Min vän är inte svensk medborgare och inte bosatt i Sverige så dessa ponnyjävlarna ska inte ens till Sverige!

Jag blir så jävla upprörd med all jävla rätt när det kommer sådana här rykten. Speciellt när det är med människor som jag verkligen inte gillar. Jag känner inte Micke så jag kan inte säga att jag avskyr han men jag hade gärna önskat att jag kunde säga det för han är inte my kind of business!

Jag är inte ens vänn med snubben på Facebook men jag har talat om för honom att sluta sprida rykten OM det är han. Jag har hört att han snackat en jävla massa skit om mig genom åren vilket inte förvånar mig så jag lär väl få ett otrevligt svar tillbaka men det skiter jag i.

Jag har hellre han på min fiende lista än att folk ska tro att jag har med snubben att göra!

Ja, jag är upprörd i skrivandes stund. Fett jävla upprörd med all rätt!

En reaktion på ”Vad i helvete är detta??????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s