Tungboken C + CE körkort på g

Jag har ju snurrat runder en del i Europa med hästlastbilar men aldrig haft ett svenskt lastbilskort. Jag hade ett marockanskt som funkade ett tag men för att göra det rätt och riktigt så ska jag nu skaffa mig ett svensk.

Teorin är ju den mindre heta delen och jag hade egentligen bokat uppskrivning om 1v men med tanke på att jag inte ens öppnat böckerna så får jag boka om den. Min plan var ju att vara färdigpluggad tills dess men det har gått såhär 😜

4 reaktioner på ”Tungboken C + CE körkort på g

 1. När ska du skriva om anstalten? Är så nyfiken på hur det var! Andra intagna? Kiosken! Sovtider och mat?
  Kunde ni handla allt i kiosken? Är det en affär som ni får gå och plocka i vad ni ska handla?
  Fick man ha smink?
  Satt där inte andra som man bara avskydde? Tex mördare?
  Jag hade aldrig klarat av va med någon som tex mördat ett barn osv.
  Berätta!

  Gilla

 2. Lycka till med körkorten, C är rätt så enkelt, CE tyckte jag var lite klurigare, skrivningarna alltså, körningen är ju enkel, allt går bara man vill 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s