En helg i Stockholm

Ja inget blir någonsin som jag planerat så därför har jag slutat planera utan bestämmer helt enkelt varje morgon vad jag vill göra.

I fredags hade jag en lite halv jobbig dag så då bestämde jag mig för att dra till Stockholm. Så 22 på kvällen gick bilen från Malmö och hit.. Jag har haft en supertrevlig helg men det är nu dax att lämna. 

Jag har ju nya projekt på g som jag punsade lite under veckan så jag måste hem och ta tag i dom. Det är dax att bruka allvar. Det kommer bli händelserika veckor så stay tuned… Ja det sa jag visserligen förra veckan med men då pausade jag livet lite kort och börjar om igen nu 😘

Kram på er

Ahh förresten jag har skaffat snapchat igen så ni går väl in och följer mig där? MaddeElhanafi är mitt användarnamn 👌🏽

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s