Händelserika dagar 

Tiden bara springer iväg och jag har fullt upp. Planen var att jag skulle åka till Irland imorse och jag hade faktiskt ett flyg bokat 07:05 men jag fick boka om det tills nästa vecka av olika anledningar. Men jag är fruktansvärt spänd på Irlands resan och det är verkligen ett steg i rätt riktigt.

I helgen som gick så var jag i Holland och även det gav ett flertal väldig positiva besked, det gick helt enkelt bättre än väntat. Mer om det kommande vecka.

Idag har det verkligen varit en bra dag och dessutom så har jag fått en ny familjemedlem… Men honom presenterar jag för er först imorgon. Japp det är en han och en ståtlig sådan.

Det är somsagt mycket på g just nu men jag lovar att uppdatera er om allt som händer.. Jag ska även försöka att blogga ut lite om tiden på anstalt och hur saker funkade där eftersom jag fått en del förfrågningar på det samt om hästhandel kommande veckor ..  Just stay tuned 😘

Och eftersom det var ett tag sedan jag bjöd på en selfie så ska ni få en busig selfie här så ni inte glömmer bort hur jag ser ut. 😜

Sov så gott 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s