En händelserik dag

Denna dagen blev inte riktigt som planerad, fast det blir den aldrig. Jag skulle till Danmark och kolla på lite hästar men precis innan avfärd så upptäckte jag att en av mina hästar hade blivit blind till ca 80% … Den ramlade in i stallet och den gick rakt in i väggen. Ögonen var helt blågrå och jag har aldrig sett något liknande. Veterinär var på plats på 30 minuter och ja…

Jag kommer att skriva mer om detta imorgon men jag är helt slut nu, alltså helt slut! 

Danmark kom jag även iväg till, dock lite senare men allt gick bra där. Kl är inte ens 22 men jag tänker stänga ögonen nu för jag är helt färdig. Jag återkommer imorgon med den blinda hästen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s