Stay tuned 

Jag är tillbaka och jag är äntligen på väg åt rätt håll. Det var 100 dagar sedan jag muckade från anstalten och jag har varit lite lost i mig själv sedan dess. Att vara villkorligt frigiven och med näringsförbud sätter livet lite på paus. Men nu är det bara 6 månader kvar till mitt näringsförbud försvinner men det kommer börja hända saker redan nästa vecka. Veckan börjar med bla en resa till Irland följt av flera andra spännande resor och projekt. Ahh, jag glömde ju att redan imorgon bär det av till Danmark. Givetvis kommer ni få följa med mig dit.

I veckan så fick jag hem Iris. En fin irländsk D-ponny som jag ska ha som ett litet projekt. Jag äger inte henne utan har bara fått henne som ett projekt. Ägaren kommer att sälja henne när tiden är rätt.

Bjuder på en bild från våran premiärtur häromdagen.


Stay tuned.. So much more is coming.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s