Det här med solsting…

Jag trodde bara det var ett hittepå, tills jag själv fick uppleva det. Solsting är en mildare variant av värmeslag och inget av det är något att hänga i julgranen! 

Jag började känna redan vid frukosten igår att jag mådde dåligt men trotsade det och tog mig till stranden. Men det gick knappt en timme sen trodde jag att jag var döende. Det var hemskt. Jag mådde illa, fick värsta huvudvärken och det kändes som det brann inom mig. Jag svettades något helt sjukt och allt kändes så varmt. Jag klarade inte av en sekund till på stranden så det blev första bästa taxi till hotellet och en svinkall dusch och sedan ac på kallast möjligast. Det kändes genast bättre och jag somnade på eftermiddagen.

På kvällen mådde jag bättre men inte bra.. Men jag trotsade det och gick ut för att käka och skiten kom tillbaka igen, fast inte lika illa som på dagen.

Idag känns det mycket bättre men det blir inte stranden för mig. Jag fattar heller inte hur detta kunde drabba mig, jag menar jag har bott i Kuwait där det var 50 grader ute, här är det knappt hälften. Men jag tror lite som så att jag har ju suttit ett tag och var inte van vid denna värmen och första dagen på stranden blev för mycket för mig. 

Det blir betydligt lugnare kommande dagar med stranden vill jag lova …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s