Hotellet Sir Anthony 🌟🌟🌟🌟🌟 Teneriffa

Jag har precis anlänt till ”mitt” kära Teneriffa. ”Mitt” kallar jag det för då jag under min ungdom bott och spenderat väldigt mycket tid här. Jag har checkat in på ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell av högsta klass. Givetvis ska jag bjuda er på lite bilder. Bilderna är dock baxade ifrån booking.com


Det här är i precis min smak

Pool och liten sol terras på balkongen, kan det bli bättre?


Rummen är moderna och stora, ja helt perfekt!


Nu är det sovdax.

Natti natti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s