Bloggare skönstaxeras

Jag fick den här artikeln skickad till mig tidigare idag http://www.expressen.se/kvallsposten/bloggerskan-levde-lyxliv–skontaxeras/?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private och enligt min mening så är det hela mycket märkligt. 

Bara för att man bloggat om någonting så innebär väl inte det att man själv betalat det? Om jag bloggar om att jag åker på en semester till tex Spanien, så kan väl vara bjuden på den eller hur? Bara för att man gör en massa saker, köper/får en massa saker så innebär det inte att man lever ett liv i lyx! Vilket många verkar tro. 

Jag själv har det ganska bra, jag bor gratis hos några vänner ja och där äter jag ju såklart oxå. Jag kör en lånad bil som jag brukar få tankad till mig och så mycket mer är det inte. Livet är inte alltid så lyxigt som det kan verka, allt måste bara tolkas. 

En reaktion på ”Bloggare skönstaxeras

  1. De syftar nog på att om ni bloggare tex får en resa med motprestation att ni ska blogga om den så är det likställt med lön, och det ska alltså skattas för. Denna bloggare har kanske inte gjort det och skönstaxeras därför.
    Bo hos vänner kommer du inte skönstaxeras för.
    Men väldigt många bloggare tar emot kläder och smink och skriver om det och förtränger även betalning i varor ska beskattas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s