Stressad och trav, Hugo åbergs

Im so sorry!
Men jag har varit så sjukt stressad de senaste 2 dygnen att jag knappt hunnit med mig själv. Jag har lite inlägg jag lovat er som inte kommit ut än men jag ska sätta mig hela torsdagen och bara fixa med detta.

Ikväll är det trav på Jägersro, Hugo Åbers och det ser jag fram emot.
Dessutom är en god vän till mig ute på permission och hon dyker snart upp här och ska med på trav. Jag satt med henne i Ringsjön och har inte sett henne sedan dom knallade mig i början av december så det ser jag verkligen fram emot.

Vi hörs imorgon.
Kram på er

160719_lottningen.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s