Jag är inte helt nöjd

Det har gått 3v sedan min plastik operation i Prag och jag är inte helt nöjd. Det är på tok för tidigt att ens se slut resultatet så jag borde inte ens uttala mig än. Men det kändes redan från början som han ”tagit för lite” av min hud på magen eftersom jag kunde stå rakt direkt nästan och det ska man inte kunna göra dom första veckorna. 

Men såhär är det, att jag tänker ge det augusti ut och se hur det ser ut. Om jag inte är nöjd då så får han göra om det bums! Vill han inte för att han vill att jag ska vänta tills det läkt klart vilket kan ta ett halvår så går jag bara till en annan. Svårare än så är det inte. Den värsta svullnaden har redan lagt sig så jag har ju redan ett hum om hur det kommer att se ut, och det kan definitivt förbättras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s