Ett dopp i en sunkig damm

Jag hade precis varit på vårdcentralen och fått en omläggning av ”såret” på magen och jag hinner inte mer än hem innan jag tog mig ett dopp i denna äckliga dammen!


Givetvis så var det inte frivilligt! Och jag trodde inte att den var så djup heller för den delen!

Jag har köpt ny hund (igen och mer om det imorgon) och hon trodde att den gröna ”plätten” mitt i dammen var fast mark så hon tog ett kliv rakt ut. Hon fick fullständig panik och kom inte upp och detta tjocka gröna sagget la sig som en hinna över hennes huvud. Jag var i köket när min vän skrek på mig i full panik. När jag kom ut så såg jag bara hur hon sjönk ner så jag släppte allt jag hade i händerna och skulle gå i och ta henne. 

Jag hade ju dock uppskattat dammen till 50-60cm djup och med en ”jämn” botten. Men jag fick snabbt uppleva att den både sluttade, var full med alger vilket gjorde att den var snorhal och att den var 1,50 cm djup så jag halkade ju på rumpan och åkte kasebana ner. 

Hunden åkte upp ur vattnet i räserfart och min vän fick ordagrant dra upp mig för det var svinhalt på kanten. Jag kände bara hur jag ville spy när jag väl kom upp och allt bara stank. Kläderna åkte av på plats och sedan kunde vi inte hålla oss för skratt! (Efter att vi sett att hunden mådde bra)! Min vän vek sig dubbel av skratt på gräsmattan och jag försökte att skratta så lite så möjligt pga smärtan i magen. Det hela måste ha sett så sjukt ut!

 Jag vet inte hur bra detta var för min mage men jag hoppas att det inte blir någon infektion eller dyligt för vattnet var knappast rent.

Men hunden överlevde och det var det absolut viktigaste!

Hunden på bild är Luna och inte hon som tog sig ett dopp. Henne presenterar jag för er imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s