Möte med frivården

Jag har ju möte med frivården nu på morgonen, igår fick jag detta mail ifrån min nya handläggare


Vi får väl se om det är som han säger eller om efterlysningen kommer vara kvar. Det hela är så jävla tramsigt. Jag visste att min förra handläggare sagt till mig både i telefon samt på mail att vi kunde ha kontakt via telefon samt mail om jag var utomlands och mycket riktigt så hittade jag det mailet här ..


Man gör exakt som dom ber om, trots det så gör man fel! 

Jag undrar om det finns någon annan klient som skickat så mycket mail som mig på så kort tid och varit så mån om att det kommit fram som jag varit. Och vad fick jag ut ifrån det? En efterlysning i rövrn! 

En reaktion på ”Möte med frivården

  1. De jävlas med dig, för att trycka ner, visa makt och för att de kan. Var inte obstinat, utan korrekt, det är inte att vika ner sig, tvärtom. Utnyttja ditt extremt välsorterade hjärnkontor och driftighet så att det gynnar dig på bästa sätt. Var rädd om dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s