Misskötsamhet 

Mötet på frivården tog inte ens 30 minuter, jag fick denna lappen tilldelad mig


Efter mötet så sa han till mig att jag kunde gå ut och vänta i väntrummet så skulle han ringa ordförande i övervakningsnämnden och be dom häva efterlysningen. Jag kunde vänta kvar, för det gick väldigt snabbt. Jag kände ju dock inte för att befinna mig inom kriminalvårdens lokaler fler minuter än nödvändigt så jag sa att det pappret han ville ge mig ang hävningen av efterlysningen kunde han maila, trots det så ville han att jag skulle vänta kvar för det gick så snabbt. Vi kom iallafall överens om att han skulle maila det och jag åkte.

Det här med att saker går snabbt, är ju en tolkningsfråga. 1h och 20 min senare har där fortfarande inte kommit något mail.

Var det meningen att jag under hela denna tiden skulle sitta i väntrummet och vänta?

Ja vi får väl se om det ramlar in något mail. Mer om mötet på frivården senare, men just nu så har jag lite saker att fixa.

Jag återkommer under dagen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s