Givetvis så har dom läst bloggen 

Karin på frivården har påpekat till mig vid mer än ett tillfälle att hon endast kan utgå ifrån den informationen hon får direkt av mig och inte något hon läst på min blogg. I telefon igår så påpekade hon dock saker som hon endast kan ha snappat upp via min blogg, intressant.

Jag skickade henne ett mail i morse vid 09 tiden med ett par frågor, men för att gardera mig om att den kom fram så skickade jag det igen innan lunch.

Nu kom detta mailet, är det inte lustigt? Igår kunde mitt ärende inte flyttas över till någon annan, nu helt plötsligt kunde det skickas över direkt till hennes chef. 


Har vidarebefordrat samman frågor till honom som jag skickade till henne i morse, får se om jag får svar. 

Jag har en känsla av att dom bara vill lura dit mig för att få mig gripen. Jag har inget planerat framöver endån men jag har ett ganska viktigt sår att sköta om som är under läkning och jag vet vad kriminalvården gör med en.

Sjuk? Skriv en hemställan (typ lägg en lapp) så får du träffa läkaren om typ 2 veckor. Så vi får se, vågar jag chansa på att gå dit och dom griper mig? 

2 reaktioner på ”Givetvis så har dom läst bloggen 

 1. Hej,

  Jag tror du missuppfattat frivården rätt så kraftigt. De vill bara få dig på rätt köl.

  Om du INTE dyker upp på mötena så blir det ju som så; att det skickas ut en efterlysning. De är inte intresserade av att lura dig, dvs att du grips när du kommer dit. De skriver ju att de plockar bort lysningen om du kommer in!

  Frivården är inga plitar. De är där för att hjälpa folk komma rätt i livet. För hur rätta val du än må tyckt du gjort så har du ju blivit dömd och har nu enligt lagen fått och avtjänat ditt straff. Gör det inte värre genom att vara obstinat. Det är väl bara att visa sig så du kan fortsätta med ditt vanliga sen?

  Chill 🙂

  Gilla

 2. Egen erfarenhet plus multikriminell son.
  De griper inte dig, de vill bara ha dit dig. I värsta fall så kan du bli frihetsberövad max två veckor eller tills nämndens nästkommande sammanträde, alltså mindre än ovan då de sammanträder en gång i veckan per deras defenition. Därefter är det viktigt att inte tjafsa med dem samt inte bära något värdefullt på sig då lagen om konfiskation ändrades 1/7.

  Kul blogg du har👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s