Ett annat mail…

När jag skrollade igenom mailen nu på morgonen så hittade jag detta mail. (Hela är inte med då resterande information ej är vesäntlig för detta ämne)

Skickat av mig till Karin på frivården den 28/6 där jag meddelar att jag kommer vecka 28 och att jag ber henne återkomma med datum samt adress när jag ska infinna mig, men någon datum eller adress att infinna mig på kom aldrig. Utan det var ju jag som återigen (igår) hörde av mig och bad om möte på tors eller fre. Jag var ju lite irriterad på henne när jag skrev detta mail då hon verkade tro att jag bara skulle ta bort en liten leverfläck eller något. Informationen jag gav henne här om sjukskrivning efter var den informationen jag fick innan operationen och den infon jag hade att utgå ifrån. Jag är inte den som gnäller över lite blåmärken men hon ska inte komma och säga att jag inte håller kontakt när det är hon som inte svarar mig! 

Borde inte hennes klocka ringa när en person som jag, som dubbel kollar ALLT, som skickar dubbla mail för att se om hon verkligen fått dom inte hör av sig? Borde man inte då som handläggare dubbel kolla att informationen till mig gått fram om att jag skulle maila henne under förra veckan? Hos mig hade en klocka iallafall ringt om någon som hörde av sig så mycket som mig helt plötsligt inte hörde av sig när jag bett den personen, då hade jag iallafall börjat fundera på om min information verkligen kommit fram. Men det är jag det ….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s