En helvetes dag avslutades på bästa sätt 👌

Fyfan för idag säger jag bara. Det har varit över 30 grader i München och äckligt kvavt. Jag gillar när det är sådär 20-22 grader så detta var ingen hitt, speciellt inte nyopererad när jag borde legat i sängen. Men man kan inte vara som alla andra hela tiden…  Denna utflykten så nära inpå operationen var en av mina mindre bra idéer men ja det är så det är… Har förflyttat mig 15 mil norrut med och checkat in på något litet hotell och här har jag ätit den bästa oxfilén ever i mitt liv! Och jag har ätit många sådana. Helt fantastiskt!

Dagen började alltså med den bästa hotellfrukosten, avslutades med en måltid som ligger på min top 3. Ja sen var det lite kaos däremellan men det har jag redan glömt bort ..

Nu en snabb kall dusch, tejpa om såren och sedan så sover jag gott!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s