Raw food – Brownie 

Så var det dax idag igen, jag var tvungen att testa en ny raw food grej så det blev en Brownie. Den slängdes ihop väldigt snabbt och var även den helt okej, superenkel dessutom! Den är gjord på mandlar, avokado, dadlar, kokos och lite agavesirap.  Jag ska ändra lite grejer i receptet bara och göra om den, sen så ska jag dela med mig av receptet. Raw food är definitivt min nya grej!

Annorlunda smak, men när man väl vant sig vid det alltså 👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s