Raw food – Cheesecake

Håll i er, men jag har bakat! När jag satt på anstalten Ystad så var där några andra intagna som gjorde en Raw food cheesecake och omg det var något av det godaste jag ätit, så givetvis så ville jag testa. Idag har jag slängt ihop en liten snabb som test bara och den var okej. Jag ska göra om den i dagarna men lite ändringar och då ska ni få receptet. 

  
Man måste vänja sig lite vid denna raw food smaken, men när man väl gjort det så….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s