Saker kändes ju inte så bra imorse

Så jag tog en sväng inom en klock affär… 

  
Jag har ju lite dille på klockor sedan innan och varför inte fylla ut med en ny? Dessutom så är allt sådant som klockor etc billigare i Polen, Tjeckien och länder som det så jag sparade nästan en tusenlapp på att handla den i Polen istället 👌och genast så kändes det som en bra affär. Den är skitsnygg! Jag har snott en bild ifrån internet eftersom det inte bli så bra med mobilen och är någon sugen på den så finns den här http://www.uret.se/marc-by-marc-jacobs-blade-svart-gulguldtonat-stal-p-51613.html

 
Materiel kärlek när den är som bäst 👌 morgonen var inte alls kul men det känns mycket bättre nu. Jag har dessutom hunnit förflytta mig ytterligare 40 mil idag på fel håll men snart så är jag på g tillbaka till Sverige 🙂
Ha en fin måndag kväll

P.s jag har inhandlat något mer idag men det blir leverans först om en vecka och det är något väldigt speciellt. Men vad det är får ni först veta när det anlänt till mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s