Orkarintemedlivetjustnu

En veckas vila på hotellet i Prag skulle det vara typ. Men jag är trött på allt just nu och orkade inte ligga där på ett hotellrum och ha ångest över fel saker… Så nu har jag bäddat ner mig på något hotell i Katowice (Polen) och det bästa med detta är att det inte ens ligger på vägen ”hem”! 

Dessutom har jag redan en fientlig inställning till hotell personalen då jag bad om extra kuddar och hon knappt krysatade fram 2st extra till mig! Så 1+2=3! Och dom är små… Detta blir en fetelång natt!

Jag är inte ens sugen på att åka tillbaka till Sverige just nu.. Jag är inte sugen på ett jävla smack!

Tack och godnatt!

Liten sugen kanske jag är på att åka hem till Luna och mysa med henne i soffan.. Soffan som hon för den delen bäddar varje dag och ockuperar … Men tja det vetifan..

  

Men ”hem”.. Vad anses egentligen att vara ens hem?

Jag återkommer imorgon med ett kanske lite bättre och positivare humör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s