Är det detta som ordagrant kallas frukost på sängen ?

 
Omg what a night! Vaknade vid 04.00 med värsta smärtan och skulle ta mig upp för att trycka i mig lite smärtstillande. Men jag vet inte vad som hände.. Jag fick nog i mig en sömntablett istället för jag är helt färdig, en sömntablett saknas och alla smärtstillande finns kvar. Dessutom så har jag plockat av mig både min huvudbonad samt den vita korsetten under nattens lopp… 

Jag är helt utslagen så jag beställde upp lite frukost för att få lite energi

  
Kl är bara strax efter 10.. Men jag är helt off! Jag ska dock göra en kraft ansträngning att ta mig ur sängen för jag tänker att bara jag kommer upp så blir jag pigg.. 

Ha en fin Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s