Idag är det gnäll på g

Japp.. Jag har inte klagat eller gnällt sedan jag vaknade upp ur narkosen men det är tid för det nu. Allt kliar, precis allt kliar. Saker är fett obekväma och jag börjar bli duktigt uttråkad. Kl är 11:26 (söndag) och jag har varit på hotellet i ett dygn. Jag var ute och snurrade på ett köpcentrum igår och det var inga problem. Men jag börjar bli fett jävla trött på att ligga här nu.. 

Hotellet är bokad och betalt till tisdag men jag undrar om jag inte kommer att börja bege mig norrut redan i eftermiddag.

Ja vi får somsagt se för just nu så håller jag på att dö av trissdess.

Jag återkommer. Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s