Välkänd profil häktad misstänkt för sexbrott.

Får man hänga ut människor hur som helst?

Nej det tycker jag inte, jag tycker att det är väldig fel. Men jag vill även påstå att det är skillnad på brott och brott och det finns tydliga gränser. Jag blev väldigt uthängd när jag blev häktad misstänkt för grovt bokföringsbrott och det verkade människor inte tycka vara fel. Men nu är en svensk välkänd häst profil häktad misstänkt för barnvåldtäkter m.m 

Frågan jag ställer mig, artikeln till tidningen ridsport delas hejvilt men alla hyssjar med hans namn, varför det?

Det är ju så enkelt att få reda på.

Det står att han blivit häktad vid Helsingborgs tingsrätt. Alla de handlingarna är offentliga så utan att ni ens vet hans namn så kan ni ringa in till dom och så mailar dom all info till er. Ni behöver inte ha hans namn, för eftersom det är en färsk häktning så vet dom vilken det är. Alltså det är OFFENTLIGA handlingar.

Sedan är det som såhär, alla är OSKYLDIGA tills något annat blivit dömt i rätten.

Men om han blivit häktad så finns det starka bevis, varför skydda han? Varför skydda en pedofil? Varför skydda en våldtäktsman???  Varför tysta ner det så mycket? Bara för att vartenda människa i hästvärlden känner till han?

Nej fy! Det är dessutom bara en tidsfråga innan www.exponerat.net skriver om han + lägger ut bild.

Men ni behöver inte fundera så mycket på vem det är. Ring till Helsingborgs tingsrätt så har ni namnet på den misstänkte direkt.

Folk ville inte att jag skulle publicera detta med hänsyn till dom anhöriga, jag förstår det. Men detta kommer att komma ut oavsett + att det finns risk för att fel folk blir misstänkta och spekulationerna riktas till fel personer och det är inte rätt.

Här är artikeln till HD http://www.hd.se/2016-06-10/storre-polisinsats-vid-kattarp

Och här finner ni till Tidningen ridsport http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2016/6/Kand-profil-haktad-misstankt-for-sexbrott/

Innehållet på tidningen ridsport är dock plus och för er som inte har plus så kan ni läsa vad det står här nedan

  
Här finner ni lite mer information 

  

Det står att åtal ska vara väckt senast den 12 juli men det finns ingen åklagare i världen som kommer vara klar med det tills dess så det kommer att bli omhäktning i ytteeligare 14 dagar. Omhäktning kommer sedan att ske var 14e dag fram tills åklagaren är klar med utredningen. Och det kan ta tid… Jag satt själv häktad i 4 månader medans jag vet folk som suttit häktade i 2-3 år..

Han kan såklart även bli släppt ifrån häktet, i brist på bevis och då kommer han aldrig att åtalas utan gå oskyldig därifrån.

Glöm inte bort att alla är oskyldiga tills något annat blivit dömt i rätten! 

3 reaktioner på ”Välkänd profil häktad misstänkt för sexbrott.

  1. Hur fan kan man sitta häktad i fyramånader för bokföringsbrott? Om än grovt så vad tusan behöver man ha en person fast så länge för??

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s