Utcheckad och tillbaka på hotellet 

Jag är äntligen tillbaka på hotellet och det känns väldigt skönt. Jag tog dock inte några bilder vid bandage bytet imorse. Jag hant inte plus jag glömde bort det lite i stundens hetta. Jag får duscha om 2 dagar, dvs måndag så då kommer allt att åka av igen och då lovar jag er bilder. Mindre stressigt att göra det ”hemma”. Har fått på mig ytterligare ett nytt sexigt plagg och ligger bänkad i sängen på hotellet. 

  
Faktiskt så är det knappt någon smärta alls och jag går inte på smärtstillande. Jag har dock en väldigt hög smärtgräns så detta är klart individuellt för alla. Det jobbigaste är att få tillbaka benen i rätt position i sängen men fysisk smärta som inte dödar det härdar. Att gå, ja det går även det bra. Lite sakta och lite böjd är jag men det är smärtfritt. Om en stund kommer en tjeckisk vän på besök och sen ikväll så ska jag faktiskt inte ligga här utan jag ska ut och snurra lite på stan.

Ha en fin lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s