Imorgon åker bandaget av

Och jag är så nyfiken… Jag har försökt att tjuvkika men det går inte :/

Imorgon åker allt bandage av + att jag får lämna kliniken. Mina ben är fortfarande fett svullna så mina söta sockar sitter fortfarande på men jag har dragit ner dom en bit för dom är fett obekväma. Det är fett osexigt med men eftersom jag gillar att bjuda på mig själv så ska ni få ta del av detta sexiga paket 😜👌  Slangarna som sticker ut är ju dränaget och det är ganska så nasty men jag tänker typ att jag är ute på promenad med min Prada väska 😜 

I övrigt så är det knappt någon smärta alls. Jag har kompisar som har gjort denna operationen innan som skrämde upp mig som fan men ja vi har alla olika smärtgränser. Enda gången jag känner smärta är när benen ska upp i sängen efter att jag varit på toa men det är inte så farligt, har varit med om värre.  

 

Dock så upptäckte jag ett blått snöre på min stjärt när jag kikade på bilden som var tagen, vafan är det? Det är ju lite blodigt och saggit där med för det hade läckt lite men sånt man får leva med.

Det här kommer att bli fett nice när svullnaden och allt har lagt sig tror jag.

Jag är somsagt mycket spänd på bilderna imorgon och jag kan ju säga redan nu att känsliga inte bör kika in här imorgon för bilderna kommer nog att vara lite små nasty..

Det var allt för ikväll. Kram på er

En reaktion på ”Imorgon åker bandaget av

  1. Det där ”blå snöret” sitter fast i en kirurgisk kompress. Den är till för att kunna dra ut kompressen när den stoppats in någonstans i kroppen under operation. Det händer ju att kompresser glöms kvar och detta minskar risken. Dra inte bort något själv bara. 😉

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s