Konsultation och en kväll i Prag

Ja jag kom ju iväg på min konsultation tillslut efter en dag under täcket i sängen med fet ångest. Allt är klart inför imorgon och det känns superbra.

Men… det var något som hände, ”plattmage” operationen skulle kosta ca 30.000:- SEK. Av någon anledning så slutade notan på 57.000:- svenska kronor. Det var liksom som såhär, jag tänkte att när jag ändån ligger där så kan vi ju lika bra åtgärda ett par saker till. Eller? Så nu är det ”plattmage” operation + något + något .. Det är lite hemligt just nu men ni får veta så småningom. 

Ja det är så det är med mig.. De som känner mig blir inte ett dugg förvånade för det är ungefär samma sak som när jag ska köpa hästar i Holland. Åker för att köpa en, kommer hem med 4 🙂

 Iallafall, stack ut en runda på stan på kvällen och käkade gott. 

Klockan är nu 00.00 och jag ska vara på kliniken kl 07.00 imorgon 😴… Operationen är kl 10.00 men jag ska nog hinna med en uppdatering till innan dess.

Puss och kram så länge

 

2 reaktioner på ”Konsultation och en kväll i Prag

  1. Lycka till! En tanke, hoppas du inte åt för sent. Man ska väl vara fastande 6-8 timmar innan narkos? Åtminstone är det så i svensk sjukvård.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s