Inget Prag utan Kvarg, och lite komplikationer

Jag visste ju sedan förra operationen att det skulle bli svårt att svälja de kommande dagarna och jag skulle bli serverad soppa. Jag hatar soppa och tänkte inte gå på den nitlotten igen så en större mängd Lindahls Kvarg Nötchokladsmak inhandlades och fick följa med mig ner till Prag.  Jag är ju helt såld på dom och visste att oavsett hur ont det skulle göra att svälja så skulle dom gå ner. 😜

Så nu har jag laddat upp ikväll med kvarg och datorn.  

 Jag kommer inte orka att skriva några långa blogginlägg utan det blir istället flera korta så det får ni ha överseende med. 

Jag mår dock förväntantsvärt bra. Jag har ju bara operationen förra året och jämföra med och det var fruktansvärt efteråt. 

Det blev dock en liten komplikation då kanylen hoppat ur venen men jag upptäckte det ganska så snabbt men det såg ut såhär. Det är inget farligt och jag har varit med om det på hundar tidigare när dom sätter droppet i nacken så jag visste att det skulle försvinna på några timmar. Hade jag inte sett det tidigare på flertalet hundar så hade jag nog blivit orolig men jag förstod ju direkt vad som hade hänt. Kanylen med droppet åkte ut illa kvickt och ett kylbandage åkte på. Men somsagt helt ofarligt och svullnaden är nu 2 timmar senare nästan helt borta.  

I övrigt så är utsikten såhär ifrån mitt håll just nu Det är bara jodopax eller liknande det gula på bilden, sånt vi använde på hästar ni vet. Så ni inte tror att jag gjort på mig 😜 haha.

Jag gjorde ju 2 ”extra” ingrepp. Vet inte om jag skrev det innan (dåligt minne just nu). Den ena hade jag bestämt mig för redan i Sverige och den andra kom jag liksom på igår. Men jo det nämnde jag för er. Mer om dom berättar jag imorgon.

Ha en fin torsdag kväll. 

6 reaktioner på ”Inget Prag utan Kvarg, och lite komplikationer

  1. Det är okej att skratta 🙂
   Ang ”läktiden” tills jag blir återställd är individuell. Ca 10 dagar ska jag hålla mig stilla. Man är sjukskriven i ca 4v men sen kan det ta veckor till månader innan man känner sig helt återställd och det är somsagt väldigt individuellt. Jag brukar återhämta mig snabbt så jag hoppas på det även denna gång 🙂

   Gilla

 1. Vad är det för klant som sätter en perifer venkateter i armvecket? Det är uppenbara risker för komplikationer då!
  Kvarg, för övrigt, försökte jag med när jag hade halsfluss. Omöjligt att svälja den geggan! Men ät du. 😉
  And ”welcome back to the realm of the living”!
  Och håll bacillerna borta…

  Gilla

 2. Har en fråga, varför dessa skönhetsingrepp? Jag fattar ju att det är för din egen skull, men är du så missnöjd med din kropp? Eller finns det nån annan anledning?
  Krya på dig 😊

  Gilla

  1. Jag är nöjd med min kropp men om det finns saker som man kan förbättra så tycker jag att man ska göra det. Jag gick ner en del i vikt och fick överskottshud på magen så det ville jag ju såklart ta bort.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s