Det här med narkos

Jag tror ju alltid att jag ska dö bara för att jag genomgår en operation under narkos. 

Hela dagen har jag legat i sängen och googlat, googlat och googlat lite till. Och tro mig det har INTE varit nyttigt! Kl 15 mailade jag kliniken och sa att jag inte kommer att genomföra min operation, jag hade helt enkelt googlat sönder mig och trodde att jag skulle få hjärnskador och bli invalid i samband med narkosen. Detta är såklart supertramsigt av mig. En operation under narkos är betydligt säkrare än att sitta 1h i en bil, men man kan såklart inte undgå att tänka till efter allt man läst. 

Men jag har kommit över min rädsla nu och är på väg till kliniken för en konsultation. 👌 

Jag har aldrig funderat på detta med narkos innan, och jag har ju varit opererad under narkos förut så det är lite lustigt att det bara slår på mig sådär.

Jag återkommer efter min konsultation ikväll.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s