Midsommar med blixt och dunder och en kväll i Köpenhamn 

För min del så kan midsommar, julafton och allt annat som ”stör” i vardagen plockas bort ut kalendern. Vad hände med ”öppet alla dagar 8-22” på Ica maxi? Plötsligt så är det midsommar och stängt. Lägg av liksom! Falsk marknadsföring vafan..

Jag behöver rutiner i mitt liv, och igår hade jag glömt bort mig lite i att midsommar är större än julafton. Så när jag och en vän skulle ut och käka, så var allt såklart stängt i Malmö! I Danmark firas inte midsommar så bilen gick raka vägen dit. 

En hamburgare på Jensens satt fint 👌  

Rent ekonomiskt så bryr jag mig inte men eftersom det inte var planerat så hade vi ingen brobizz med så middagen som kanske slutat på 500kr i Malmö slutade istället på 2300kr 😜👌

Vad ska man göra liksom? Det kostar att ligga på topp och att vara spontan…

 

Sedan var det ju tullen på väg tillbaka… Och ni som har följt mig innan vet ju hur det brukar gå till, annars kan ju läsa det här https://madeleineelhanafi.com/2015/10/02/och-sa-var-det-dax-att-ta-av-sig-kladerna-igen/ . Det har ju även blivit infört passkontroller och skit men det tänkte jag inte på när vi åkte över, faktiskt så hade jag inte ens min väska med utan bara min mobil. Vi skulle ju bara till Malmö?? Alla bilar stannades och alla fick visa pass, min kompis sträcker fram sitt pass och jag bara; ” ja alltså jag har inget med mig för min väska blev stulen precis i Köpenhamn”

Passkontrollen tittade på mig och sa: körkort då?

Men hallå min väska blev stulen jag har blivit av med ALLT!

Han tittade på mig igen och frågade vart jag bodde och när jag utan att tveka slängde fram en adress så sa han: ha en trevlig kväll.

Han tyckte nog synd om mig för min väska blev stulen, nu var det ju inte sanningen utan en liten lögn för att slippa värsta projektet för att jag inte tänkt på att ta med mig passet. Det var väldigt fult gjort av mig och karma kommer säkert slå tillbaka så att min väska faktiskt blir stulen en vacker dag men jag orkar inte stå där och tjafsa med dom och jag kom ju in i landet. Och det var väl huvudsaken ?

Blixten och ovädret slog för den delen ut wifi och tv i torsdags kväll här hemma och det funkar inte än så har bara telefonen att leva med. Nu är det ju bara som så att man kan köpa en ny router så funkar det igen men det är jag för lat för så jag väntar på att någon annan ska fixa det under eftermiddagen. 😜👌 

Sticker förmodligen till Prag redan imorgon eller måndag. 

Ha en fin lördag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s