Boken ” Mitt liv som hästhandlare ”

Som jag tidigare nämnt så har jag skrivit en bok ”Mitt liv som hästhandlare”.

Boken är färdig men den måste bara i produktion eller vad man ska säga och jag arbetar på den punkten. Jag vill ju att alla pengarna för den ska gå oavkortat till barncancerfonden eller liknande så det är en working progress. Men jag lovar att hålla er uppdaterade.

Ha en fin midsommar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s