Innan har jag inte sagt min mening…

Tidigare när folk har hackat på mig så har jag inte brytt mig, jag har bara stängt av och tänkt vilka idioter.
Det kan jag tycka än idag. Men jag trodde att människor hade blivit äldre och smartare men så visar sig inte vara fallet…

Jag var med i ”Verkligheten i P3” igår, och idag så la tidningen Hippson ut det.
Att kommentarerna skulle komma, positiva som negativa det hade jag räknat med.
Jag tar ju inte längre åt mig av det negativa för jag vet att dom som har bestämt sig för att inte gilla mig kommer inte att gilla mig ändån, och det rör mig inte.
Men jag har ändån valt att kommentera vissa av kommentarerna här nedan.

Såhär såg det ut på Hippsons Facebook sida imorse.

1

Och givetvis så kom det kommentarer med det..

2

Det är INGEN som har tvingat denna Sanna att lyssna på det. Hon verkar heller inte förstå att jag var IRONISK när jag sa att jag glömde att bokföra 8,9 miljoner.
Och som jag sa i programmet så har jag näringsförbud till Mars 2017 och givetvis så kommer jag att dra igång min verksamhet efter det igen.
Jag har så mycket kunder som dagligen kontaktar mig och vill både köpa och sälja häst så varför inte.
Jag har heller inte förskingrat några 9 miljoner.
Jag har INTE bokfört 8,9 miljoner, det är STOR skillnad.
Bokföringsbrott är ett brott.
Skattebrott är ett brott.
Förskingring är ett helt annat brott.
Svenska folket verkar dock inte förstå skillnaden på dessa olika brott.
Mina kunder har heller aldrig brytt sig om jag haft företag eller inte, dessutom så hade dom ju köpt hästen oavsett. Det har varit deras val. Allt har ju varit i ordning med kvittona, jag var varken dolt mitt namn eller person nummer och heller ALDRIG någonsin sagt att jag har ett företag. Det kanske finns folk som har utgått ifrån det med tanke på mängden hästar jag haft och sålt men jag har aldrig påstått att jag har haft ett företag under den perioden.

3

Jag förstår inte hur man kan anse att någon som har kört en bil ifrån A till B (i det här fallet ifrån stallet till ridhuset) skulle vara medskyldig till något brott.
Det är väl inte brottsligt att köra bil?

4

Jag har bytt efternamn EN enda gång i mitt liv. Det var 2009 när jag gifte mig. Tidigare så hette jag Madeleine Palmkvist, men 2009 gifte jag mig med Hamid El Hanafi och som alla andra jag känner som har gift sig i Sverige så tar man mannens efterman.
Därav blev det Madeleine El Hanafi.
Jag skilde mig sedan 2010 men valde att behålla efternamnet.  Dessutom så har jag tidigare bloggat om mitt efternamns byte här på bloggen men har ni missat det så kan ni gå in och läsa det här https://madeleineelhanafi.com/2015/08/10/en-promenad-fran-afrika-till-sverige-for-att-fa-ett-battre-liv/
Det är det ENDA efternamnsbyte jag har gjort i hela mitt liv och det kan bekräftas på skatteverket.

4
Här är en annan, min kommentar räcket egentligen som svar.

Just nu har jag inte mer att tilläga, men tro mig jag är långt ifrån färdig med detta ämnet!

2 reaktioner på ”Innan har jag inte sagt min mening…

  1. Jag är en av de (få?) som inte har en aning om vem du är sen tidigare och därför inte har dömt dig baserat på rykten eller media. Hittade din blogg genom Angela (fru Sederblad) och fastnade direkt. Du verkar vara rak och framåt oavsett vad och sånt gillar jag.

    Gillade intervjun i P3 och önskar dig lycka till framöver. Fortsätt vara den starka kvinna du är…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s