Verkligheten i P3

En fullspäckad vecka och dag står framför mig. I eftermiddag så ska jag intervjuas av P3 för programmet ”Verkligheten i P3” och det ska bli väldigt kul. Det är ju inget som sänds live utan det kommer att sändas senare men jag återkommer mer med det när jag vet.
I övrigt så har jag börjat att bli människa igen, bara lite brun färg som fattas eftersom jag är vit som en snögubbe. 

Häromdagen så sa jag att jag skulle ta vid mitt bloggande där det slutade i julas, och det ska jag ju. Men då fick jag enligt mig en ganska så korkad kommentar som löd som följande 

”Jag tror jag vet vad du kommer skriva, kriminalvården är jättedum och ute efter att jävlas med dig och du har inget eget ansvar. Right?”

För att klargöra några saker. Jag har inget agg emot kriminalvården och har aldrig haft. Det är inte kriminalvården som dömde mig till fängelse och det är inte kriminalvården som är ansvarig till varför jag blivit dömd till fängelse. Om jag inte har något agg emot han som golade mig, varför skulle jag då ha agg emot kriminalvården? Jag har svårt för myndighetspersonal och har alltid haft, men faktiskt måste jag säga att de flesta av personalen i Ystad var jävligt bra. Sen var där ett gäng dryga plitar men dryga människor finns överallt.

Jag är den enda som ansvarar för mina egna handlingar och ingen annan. 

Ha en fin dag 

3 reaktioner på ”Verkligheten i P3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s