Jag lever…

Det var ett tag sedan jag skrev något och jag vill egentligen bara säga att jag lever och mår bra.

Har inte haft så mycket motivation till att blogga och har haft fullt upp med annat.

Jag har fyra månader kvar av min tid här, muckar den 7:e juni så vi hörs då.

Ta hand om er så länge!

HP4A9563_01

6 reaktioner på ”Jag lever…

  1. Fy fan vad jag lider med dig! Alla äckliga lågliv som har mage att kalla sig ”vårdare” runt dig hela tiden. Men du är snart ute. Tiden bara rusar när man stängs av. Jag vet. Har just avslutat fyra och sju på anstalter och har sex månader kvar med boja. Håll ut! Låt ingen få dig att tro på något annat än dig själv. Respekt. / Janne

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s