Allt händer av en anledning

Jag må ha hamnat i Ystad, en sluten anstalt med den högsta säkerhetsklass för kvinnor. Men det gör mig ingenting. Jag mår så mycket bättre här. Det är strukturerat, ett riktigt fängelse och inget dagis.

Ystad och Ringsjön är som natt och dag i jämförelse och Ystad passar mig mycket, mycket bättre! En vettig och meningsfull sysselsättning, ett riktigt gym och bra personal.

Jag må ha förlorat förmånen att ringa vem jag vill just för stunden. Men för mig så finns det bara två personer jag vill ringa och inom två veckor är deras nummer kollade och godkända så jag kan ringa igen.

Jag har fått ny kvalifikationstid på mina permissioner och kanske förlorat min chans till fotboja. Men det gör inte så mycket. För jag vet att de två viktigaste personerna i mitt liv finns där för mig när jag kommer ut, oavsett när jag kommer ut.

Så 7:e mars eller 7:e juni, vad är egentligen skillnaden?

HP4A1283

2 reaktioner på ”Allt händer av en anledning

  1. Alltså du är fantastisk. Jag är själv en goodi goodi så jag gillar ju inte fängelse och hade antagligen bölat som en bebis själv om jag hamnat där.
    Men jag ska snart göra en jobbresa och var så rädd för det men efter att sett dina videor och läst dina texter så tänker ”Vad fan, chilla”
    Du är så stark och helt jävla awesome, och dessutom smart 😉
    Peace

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s