Jag har flyttat till Ystad

Och så var det min tur att bli knallad och egentligen så kommer det inte som en chock.

Igår kväll när jag skulle duscha så tänkte jag att det är lika bra att tvätta håret för man vet aldrig om eller när man blir knallad. Och mycket riktigt, så kallade pliten Conny på mig strax efter kl 09, i inskrivningen stod det redan tre plitar och väntade från transport på mig och jag fick snabbt information om att jag skulle bli förflyttad till Ystad.

Beskedet kom inte som en chock för mig. Det gör mig heller inte så mycket.

Vad som inte dödar det härdar. Jag har överlevt värre saker i mitt liv, så ett kort studiebesök här ska jag nog överleva.

HP4A7236

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s