Jag tror jag väntar med att packa upp

Jag har ju dragit på mig några rapporter och varningar och det har även min ”granne” gjort… vi packade fint våra saker häromdagen för vi tänkte att om vi skulle bli knallade så hade vi redan packat så slapp plitarna att stöka ner bland sakerna…

Det känns som om det är något på gång. Jag har redan fått beslutet om det som hände häromdagen och att det blev en varning till, men det känns inte som om det är allt.

Idag berättade en annan plit för mig att en gammal daganteckning kan bli en rapport om de får order om det från högre upp, i efterhand. Hur sjukt är inte det?! Antingen så ger man en rapport direkt eller så gör man väl inte det. Ja, jag har nog en del dåliga daganteckningar också, så jag blir inte ett dugg förvånad om jag en dag sitter i inskrivningen och väntar på transport till Ystadanstalten.

Att pliten Maggan sa att vi skulle avvakta med vem som skulle åka och handla på torsdag när det skulle varit jag… ja, det är ju ett annat tecken på att något är på gång…

Jag ligger nog inte på plus heller efter vad jag skrivit här de senaste veckorna. Men vad ska de göra, flytta problemet vidare? På Ystadanstalten öppnar de all ingående och utgående post, så ja, de kan stoppa dem. Men jag har ju permissioner och då kan jag blogga om exakt samma saker, så vad skulle det göra för nytta?

Jag tycker vad jag tycker, och det står jag för. De flesta plitar som arbetar här tycker nog jävligt illa om mig. Men vem bryr sig? Min frihet kan de ta ifrån mig hur länge de vill, det är ganska skönt att slippa omvärldens alla problem. Men min stolthet och vem jag är, kommer de aldrig kunna ta ifrån mig. Om man inte kan stå för vem man är och vad man tycker, vad fan är man då för slags människa?

HP4A7313

En reaktion på ”Jag tror jag väntar med att packa upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s