Att jag aldrig lär mig hålla truten

Om jag skriver att jag fått en rapport som resulterat i ytterligare en varning så är det väl ingen som blir förvånad längre? Allra minst jag själv.

PraktikantElin skulle backa in bilen häromdagen för vi skulle åka till Citygross och handla. Hon höll dock på att köra in i grindarna ett antal gånger innan hon lyckades. Ja, hon har nog nyss fått sitt körkort. Jag skämtade med henne när hon kom in om hon hade körkort och om jag kunde få se det. Men hon tog nog illa vid sig, eller nog… hon tog illa vid sig. Jag sa att jag inte ville åka med henne om jag inte fick se körkortet och då sa hon om jag var rädd för min säkerhet så fick jag ta det med hennes chef… Hon blev irriterad och det blev jag med eftersom hon inte förstod att jag skämtade, så när jag skrev på permissionslappen så sa jag samtidigt ”knulla mig i röven”

Två sekunder senare springer Elin därifrån, jag sätter mig i bilen och pliten Ola kallar in mig och säger att det upprättats en rapport och jag får inte åka med. Nej, men oj. Det är ju verkligen en stor förlust för mig att inte åka med till Citygross med någon som knappt kan köra bil!

Rapporten ledde till ytterligare en varning… den fjärde varningen om vi ska vara exakta…

Tydligen ska plitchefen Ida prata med frivården gällande att jag ska gå ett program om… ja, vad var det nu… impulsivt beteende…

Jag har bara en sak att säga…

Knulla mig i röven!

HP4A7319

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

En reaktion på ”Att jag aldrig lär mig hålla truten

  1. Ett råd från mig är att sluta prata me plitar skit i dom som om dom inte finns jag satt inne sista tiden av mitt straff på en klass trea tro mig jag på tre månader prata jag med plitar enstaka gång bara när jag fick brev eller dom skulle delge mig beslut. Det är inte lönt o prata med dom kom ihåg i fängelse kan inget bli bättre det kan bara bli värre! Var stark och utnyttja tiden träna o plugga är det bästa. Ha de bäst./ anynom

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s